Synsam Auttaa


Olemme aloittaneet muutosmatkan kohti kestävämpää kulutusta.

Haluamme ottaa suuremman vastuun yhteisestä tulevaisuudestamme ja olemme käynnistäneet useita hankkeita kaikilla liiketoimintamme tasoilla; tuotteiden kestävien materiaalien määrän lisäämisestä toimitusten tehostamiseen.

Fellepini laittaa pisteen kestämättömälle suhteellemme meren kanssa, ja on tuonut markkinoille malliston, joka on toteutettu yhteistyössä Sea2Seen kanssa. Kehykset on 100% kierrätettyä muovijätettä Välimerestä.

Lue lisää kokoelmasta

 

 

  1. Uusi elämä vanhoille laseille

Uusi elämä vanhoille laseille


Voit tuoda vanhat silmälasisi mihin tahansa liikkeeseemme, me varmistamme yhteistyössä Vision For All -järjestön kanssa, että lasisi saavat uuden elämän hyväntekeväisyyden tai kierrätyksen kautta. 

Löydä lähin myymälä
  1. HYVÄNTEKEVÄISYYS


    Kun vaihdat silmälasisi uusiin, autat vanhoilla laseillasi jotain toista ihmistä näkemään paremmin. Keräämme ja luovutamme eteenpäin lasit, joita ei enää käytetä. Synsam Group tekee yhteistyötä Vision For All -järjestön kanssa ja viimeisimmässä projektissamme autamme nuoria naisia Zanzibarissa.

  1. Vision For All

Vision For All


Hyvä näkökyky lisää mahdollisuuksia opiskella sekä työskennellä, ja voi olla tie ulos köyhyydestä. Vision For All koostuu vapaaehtoisista optikoista, jotka vuodesta 1997 lähtien ovat suorittaneet 163 projektimatkaa ympäri maailmaa ja auttaneet tuhansia silmälaseja löytämään uudet omistajat.

Lue lisää Vision For All -järjestöstä
  1. Lue lisää E&E:stä

Kierrätys


Synsamille tuodut kuluneet tai rikkoutuneet kehykset päätyvät kierrätykseen. Tällä hetkellä työskentelemme kehysbrändi E&E:n kanssa, joka kehittää uusia kierrätysmateriaalimalleja ja luo vanhasta uutta.

Lue lisää E&E:stä
  1. Ympäristöystävälliset muovipussit

Ympäristöystävälliset muovipussit


Muovipusseissamme käytetyllä muovilla on EPI -lisenssi, mikä tarkoittaa, että ne ovat biohajoavia. 18 kuukauden kuluttua alkaa luonnollinen hajoaminen, noin 2-3 vuoden kuluttua pussi hajoaa kokonaan vedeksi, hiilidioksidiksi ja biomassaksi.

  1. Lue lisää

Ilmastoneutraali painotalo


Pohjoismainen kumppanimme Billes painaa graafisen materiaalimme myymälöihin ja markkinointiin. Swan-sertifioitu ja ilmastollisesti neutraali painotalo toimii ISO-laatu- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti. Se, että tulostamme paikallisesti, tarkoittaa myös sitä, että voimme virtaviivaistaa ja pienentää kuljetuksemme kulutusta.

Lue lisää