Transitions-linssit mukautuvat automaattisesti valaistukseen

Essilorin Transitions-linsseillä saat silmälasit, jotka sopivat kaikkiin aktiviteetteihin niin sisällä kuin ulkonakin. Transitions-linssit soveltuvat erinomaisesti sekä vauhdikkaaseen vapaa-aikaan että työskentelyyn vaihtelevissa ympäristöissä.

Transitions-linssit mukautuvat ympäröivään valoon: sisätiloissa ne ovat yhtä kirkkaat kuin tavalliset silmälasit, ja ulkona ne tummenevat, joten näkökokemus on aina miellyttävä. Essilorin Transitions-linssien ansiosta yhdet lasit toimivat sekä tavallisina silmälaseina että aurinkolaseina. Toisin kuin tavalliset aurinkolasit, joiden sävy pysyy aina samana, Transitions-linssit vaihtavat älykkäästi tummuutta valaistuksen mukaan.

Transitions on alkuperäistuote

Tranisitionsin kaltaiset fotokromaattiset linssit on tunnettu jo jonkin aikaa. Väriä vaihtavista muovilinsseistä Transitions on alkuperäistuote, jonka ensimmäinen versio julkistettiin jo vuonna 1991. Sen jälkeen kehitys on edennyt vauhdilla.

– Moderni linssi tummenee todella nopeasti ulkona. Sisätiloihin siirryttäessä linssit kirkastuvat pienellä viiveellä, mutta huomattavasti nopeammin kuin 15 vuotta sitten, kertoo Håkan Broman, Synsamin kliinisten tuotteiden tuotepäällikkö Pohjoismaissa.

Bromanin mukaan nykyteknologia takaa tasaisen ja laadukkaan värjätyn linssin. Väri voidaan nykyään valita useista vaihtoehdoista.

– Essilor Transitions on monelle asiakkaalle erinomainen vaihtoehto, joka täydentää hyvin tavallisten kirkkaiden silmälasien valikoimaa. 

 

Lisäsuojaus XTRActivella

Transitions XTRActive voi olla erittäin tumma kirkkaassa auringonvalossa, ja se tummenee myös autossa. Linssi sopiikin erinomaisesti autoilijoille sekä moottoripyöräilijöille, jotka käyttävät visiirillä varustettua kypärää. XTRActive-linssissä on aavistus sävyä myös sisätiloissa. 

Sen lisäksi, että Transitions-linssi suodattaa pois 100 prosenttia UVA- ja UVB-säteistä, se myös suojaa silmiä haitalliselta siniviolettivalolta.

Silmälasit älykkäillä linsseillä

Essilor® Transitions®-linssit mukautuvat automaattisesti valaistukseen. Sisätiloissa ne ovat täysin kirkkaat ja ulkona ne tummenevat. Linssit suojaavat täydellisesti auringon UV-säteiltä ja auttavat suojautumaan haitalliselta siniviolettivalolta. 

Linssejä on nykyään saatavana useissa eri väreissä, jotka sopivat kaikenlaisiin kehyksiin. Saatavana on myös peilitehoste eri väreissä.

Transitions® XTRActive -linssi reagoi myös autossa.