1. Tuo meille vanhat lasisi

    Teemme niistä uusia

     

Onko sinulla silmälaseja, joita et enää käytä? Ne eivät välttämättä sovi, ovat rikki ja vievät tilaa lipastosta. Tuo vanhat kehyksesi Synsamin liikkeeseen, me kierrätämme materiaalit  puolestasi ja teemme niistä uusia kehyksiä.

Me Synsamilla haluamme ottaa suuremman vastuun yhteisestä tulevaisuudestamme. Siksi käynnistämme nyt Synsam Kierrättää- kampanjan, jossa vanhat silmälasit saavat materiaalien uusiokäytön myötä uuden elämän.

Tuo vanhat lasit Synsamille!Kaikissa myymälöissämme on keräyslaatikko, johon voit luovuttaa vanhat silmä- ja aurinkolasisi. Kaikenlaiset kehykset ovat tervetulleita, jopa rikkinäiset. Sillä ei ole väliä, mistä lasit on hankittu.

Löydä lähin myymälä
  1. Uusi elämä vanhoille laseille

Uusi elämä vanhoille laseilleKierrätettyjen kehysten materiaalit jauhetaan, ja massaa käytetään uusien silmälasien rakennusaineena. Valmistamme yhdessä EOE: n kanssa kokonaan uuden kehysmalliston, vanhojen silmälasien materiaaleista.

Lue lisää EOE:stä

Synsam Lifestyle


Synsam Lifestyle sopimuksessa sinulla on mahdollisuus vaihtaa joka vuosi yhdet sopimuksen silmälaseista uusiin. Keräämme vaihdettavat lasit, kierrätamme materiaalin ja teemme niistä uusia.

Lue lisää Synsam Lifestylestä