Synsam Recycling Outlet Forum


Osoite

Kauppakeskus Forum, Mannerheimintie 18
00100 Helsinki

Puhelin: 010 237 2169
Sähköposti: recyclingoutlet.forum@synsam.fi

Varaa näöntarkastus

Tänään auki
Tänään auki klo 10:00-19:00

Aukioloajat
Maanantai
10:00-20:00
Tiistai
10:00-20:00
Keskiviikko
10:00-20:00
Torstai
10:00-20:00
Perjantai
10:00-20:00
Lauantai
10:00-19:00
Sunnuntai
12:00-18:00

Optikkosi Helsingin Forumissa

Synsam Recycling Outlet Forum löytyy Kauppakeskus Forumin 1. kerroksesta, osoitteesta Mannerheimintie 18.   

Recycling Outleteista löydät valtavan valikoiman merkkikehyksiä edullisesti alkaen 10 € ja silmälasit alkaen 25 €. Voit valita noin 5000 merkkikehyksen joukosta silmälasit tai aurinkolasit, jotka sopivat juuri sinulle tai perheenjäsenillesi, ja samalla toimit myös ympäristön hyväksi.

Meillä pääset juuri sinun tarpeitasi vastaavaan näöntarkastukseen. Laillistetut optikkomme tutkivat näkösi perusteellisesti ja huolehtivat siitä, että saat oikeanlaista apua riippumatta siitä, millaista näönkorjausta tarvitset – käytitpä sitten silmälaseja tai piilolinssejä. Voit kääntyä meidän puoleemme myös, jos olet muuten huolissasi silmiesi terveydestä.

Tarjoaemme seuraavia optikon näöntarkastuksia Helsingin Forumissa: 

• näöntarkastus silmälaseja käyttäville
• näöntarkastus piilolinssejä käyttäville
• näöntarkastus ajokorttia varten
• lasten ja nuorten näöntarkastus
• piilolinssien sovitus, jos et ole aikaisemmin käyttänyt piilolinssejä

Varaa täältä aika optikon näöntarkastukseen

Tässä liikkeessä ei ole työnäkö-, työterveyshuoltolähete-, sopimusasiakas- eikä silmälääkäripalveluita. Sopimus- ja kampanja-alennukset eivät ole voimassa Recycling Outlet -myymälöissämme.

Osta silmälasit Helsingin Forumista

Jos haluat ostaa edulliset silmälasit Helsingistä ja tarvitset apua kehysten valinnassa, niin asiantuntevat myyjämme auttavat sinua valitsemaan juuri sopivat silmälasit tai aurinkolasit, joissa viihdyt. Myymälästämme löydät valtavan valikoiman erilaisia kehyksiä: noin 5000! Ostamalla kehykset Recycling Outlet -myymälästä toimit samalla ympäristön hyväksi.

Helsingin myymälästä löydät silmälasien lisäksi myös aurinkolasit, piilolinssit, piilolinssinesteet, urheilulasit, silmälasikotelot ja monet muut lisävarusteet. Tervetuloa optikollesi Helsinkiin!  Täältä löydät kaikki Helsingin ja Espoon Synsam-myymälät.

Sosiaalinen media

Seuraa kampanjoitamme, tyylipäiviämme ja muita uutisia Facebook-sivuiltamme ja kaikkien Suomen Synsam Recycling Outletien yhteiseltä Instagram-tililtä.