1. Näkemyksemme

    Lue lisää Synsamin näkemyksistä ja strategiasta kestävän kehityksen parissa.

     

Visiomme on tulla johtavaksi ja vastuullisimmaksi lifestyle-yhtiöksi optisella ja silmäterveyden alalla. Tarkoituksemme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman hyvää palvelua ja kestäviä ratkaisuja, jotta he voisivat nähdä paremmin ja näyttää samalla hyvältä. Tavoitteenamme on vahvistaa asemaamme sekä silmäterveyden että silmä- ja aurinkolasimuodin markkinajohtajana ottaen samalla huomioon koko arvoketjun läpäisevän kestävyysnäkökulman. Jatkuva kehitystyö määrittää kaikkea toimintaamme.

Mitä kaikkea me teemme:

Synsam jälleen vastuullisin optikkoliike


Ruotsalaiset kuluttajat valitsivat Synsamin jo kolmatta vuotta peräkkäin optisen alan vastuullisimmaksi brändiksi.

Lue lisää

Haluamme auttaa ihmisiä ylläpitämään silmien terveyttä


Pienestä koostaan huolimatta silmä on merkittävässä osassa kaikkessa siinä, mitä teemme elämässämme. Näkö ja silmien terveys kannattaakin tarkastuttaa säännöllisesti.

Lue lisää

 

Lue lisää työstämme kestävän kehityksen parissa 

  1. Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi

    Kannamme vastuun ympäristöstä

    Me Synsamilla koemme, että meillä on sekä vastuu että mahdollisuus osallistua YK:n asettamien globaalien ilmastotavoitteiden saavuttamiseen. Lue lisää, kuinka Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi.

    synsamin ympäristötyö

  1. Synsam kantaa vastuun yhteiskunnasta

    Kannamme vastuun yhteiskunnasta

    Synsam haluaa olla mukana luomassa parempaa elämää ihmisille ja koko yhteiskunnalle. Sen vuoksi työskentelemme myös sosiaalisen vastuun parissa.

    sosiaalinen vastuu