Synsam

Ammattitaidon varmistaminen ja osaamisen kehittäminen

Ammattitaitoisten ja asiakkaiden tarpeita ymmärtävien motivoituneiden työntekijöiden houkutteleminen, kehittäminen ja sitouttaminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme. Tavoitteemme on tulla toimialamme houkuttelevimmaksi yhtiöksi ja luoda vahva arvopohja. Synsam Group tekee aktiivista työtä hyvän työympäristön, terveyden, osaamisen kehittämisen sekä monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Meillä on nollatoleranssi syrjintään.

Synsamin arvostus koulutusta ja osaamista kohtaan näkyy myös työntekijöille tarjottavissa kunnianhimoisissa täydennyskoulutuksissa. Sisäisessä koulutusohjelmassamme Synsam Academyssä järjestetään työntekijöille jatkuvasti monenlaisia tärkeitä kursseja.

Synsam Group työllistää yhteensä yli 850 optikkoa.

 

LUE LISÄÄ TYÖSTÄMME KESTÄVÄN KEHITYKSEN PARISSA 

Synsam

Kannamme vastuun ympäristöstä

Me Synsamilla koemme, että meillä on sekä vastuu että mahdollisuus osallistua YK:n asettamien globaalien ilmastotavoitteiden saavuttamiseen. Lue lisää, kuinka Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi.

synsamin ympäristötyö

Synsam

Kannamme vastuun yhteiskunnasta

Synsam haluaa olla mukana luomassa parempaa elämää ihmisille ja koko yhteiskunnalle. Sen vuoksi työskentelemme myös sosiaalisen vastuun parissa.

sosiaalinen vastuu

NÄKEMYKSEMME

Lue lisää Synsamin näkemyksistä ja strategiasta kestävän kehityksen parissa.

NÄKEMYKSEMME