Kertakäyttöpiilolinssit

MiSight 1 Day

30/laatikko

MiSight® 1 day on maailman ensimmäinen CE-hyväksytty pehmeä piilolinssi, jonka innovatiivisen kaksoispainotusalueen, joka tunnetaan myös nimellä ActivControl, on todistettu hidastavan lasten likinäköisyyden kehittymistä. Linssit sovittaa optikko, joka varmistaa oikean reseptin ja hoidon maksimaalisen vaikutuksen. Voit ostaa MiSight® 1 day -linssejä vain, jos sinulla on käynnissä oleva hoitojakso ja sinulla on voimassa oleva resepti Synsam-liikkeestäsi. Ota yhteyttä lähimpään optikkoosi, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, niin kerromme sinulle lisää.

Sopimushinta

28,50 €per pakkaus

Kappalehinta

39 €per pakkaus


Vieraile lähimmässä liikkeessäsi, jos haluat lisätä tämän tuotteen sopimukseesi.

Nopea toimitus

Ilmainen palautus

Aina 30 päivän peruuttamisoikeus

Huoletonta: Asiantuntijamme liikkeissä ja asiakaspalvelussa ovat aina käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää

MiSight® 1 day -linssin on osoitettu vähentävän likinäköisyyden kehittymistä lapsilla keskimäärin 59 % kolmen vuoden käytön jälkeen verrattuna tavallisia linssejä käyttäviin lapsiin. Linssi on valmistettu PC Technology™ -materiaalista, jonka ansiosta se säilyttää kosteuden pitkän päivän ajan kuivassa ympäristössä, joten se on yhtä mukava illalla kuin aamulla. Kertakäyttölinssit ovat myös terveellisiä, koska vaihdat joka päivä uuden linssin.

Nämä piilolinssit on sertifioitu muovineutraaleiksi yhdessä Plastic Bankin kanssa. Valitsemalla Blastic Bank -sertifioidut piilolinssit autat vähentämään ympäristövaikutuksia ja kierrättämään meriltä ja rannikkoalueilta kerättyä muovia. Lue lisää Plastic Bankista ja muista kestävän kehityksen aloitteistamme täältä.