Tuoteseloste

Voimakkuus:
-10.00 - -0.25
Kaarevuus:
8.7
Halkaisija:
14.2
Käyttöaika:
Kertakäyttöpiilolinssit
Linssityyppi:
Sfääriset
Tuotemerkki:
MiSight
Valmistaja:
Cooper Vision
Materiaali:
Omafilcon A
Nestepitoisuus:
60%
Käsittelyvärjätty:
Kyllä

Kuvaus

MiSight® 1 day on maailman ensimmäinen CE-hyväksytty pehmeä piilolinssi, jonka innovatiivisen kaksoispainotusalueen, joka tunnetaan myös nimellä ActivControl, on todistettu hidastavan lasten likinäköisyyden kehittymistä. Linssit sovittaa optikko, joka varmistaa oikean reseptin ja hoidon maksimaalisen vaikutuksen. Voit ostaa MiSight® 1 day -linssejä vain, jos sinulla on käynnissä oleva hoitojakso ja sinulla on voimassa oleva resepti Synsam-liikkeestäsi. Ota yhteyttä lähimpään optikkoosi, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, niin kerromme sinulle lisää.

MiSight® 1 day -linssin on osoitettu vähentävän likinäköisyyden kehittymistä lapsilla keskimäärin 59 % kolmen vuoden käytön jälkeen verrattuna tavallisia linssejä käyttäviin lapsiin. Linssi on valmistettu PC Technology™ -materiaalista, jonka ansiosta se säilyttää kosteuden pitkän päivän ajan kuivassa ympäristössä, joten se on yhtä mukava illalla kuin aamulla. Kertakäyttölinssit ovat myös terveellisiä, koska vaihdat joka päivä uuden linssin.

Nämä piilolinssit on sertifioitu muovineutraaleiksi yhdessä Plastic Bankin kanssa. Valitsemalla Blastic Bank -sertifioidut piilolinssit autat vähentämään ympäristövaikutuksia ja kierrättämään meriltä ja rannikkoalueilta kerättyä muovia. Lue lisää Plastic Bankista ja muista kestävän kehityksen aloitteistamme täältä.

 

MiSight 1 Day

30/laatikko

Sopimushinta per rasia:

28,50 €
Kuukausihinta molemmille silmille: 57 €

Vieraile lähimmässä liikkeessäsi, jos haluat lisätä tämän tuotteen sopimukseesi.


Käytä tätä ominaisuutta laitteesi oletusselaimella.

1. Paina "●●●" kulmassa

2. Valitse käyttää oletusselainta

Anna selaimen käyttää kameraa jatkaaksesi.

Oho! Vaikuttaa siltä, että on tapahtunut virhe.