Tuoteseloste

Voimakkuus:
-10.00 - +6.00
Kaarevuus:
8.6
Halkaisija:
14.2
Add:
High, Low
Käyttöaika:
Kuukausilinssit
Linssityyppi:
Monitehoiset
Tuotemerkki:
Air Optix
Valmistaja:
Alcon
Materiaali:
Lotrafilcon B
Nestepitoisuus:
33%
Käsittelyvärjätty:
Kyllä

Kuvaus

Tämän piilolinssin valmistus on lopetettu. Se on korvattu uudella versiolla jonka nimi on EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3, lue lisää alta.

Tämän piilolinssin valmistus on lopetettu. Se on korvattu uudella versiolla jonka nimi on EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3. Tällä uudella linssillä on sama muotoilu ja istuvuus silmiin (voit käyttää samoja parametreja kuin ennen), mutta se on valmistettu uudesta modernista materiaalista, joka säilyttää kosteuden paremmin, ja jolla on ainutlaatuinen pinnoite suoja. Se on myös hieman halvempi kuin valikoimistamme poistuva piilolinssi.

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme customerservice@synsam.com tai ota yhteyttä lähimpään Synsam liikkeeseesi: Löydä myymälä  

Linsseissä on Aqua Moisture Systeemi, joka päästää lävitseen jopa kuusi kertaa enemmän happea, kuin mitä tavalliset piilolinssit tekevät. Tämä auttaa silmiä pysymään kirkkaina ja valkoisina. Linssit antavat miellyttävän tunteen koko päivän aikana ja niitä voi myös käyttää kuivissa ympäristöissä.

Air Optix Aqua-linssit ovat ajateltu päivittäiseen käyttöön, mutta niitä voi käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 6 vuorokautta optikon antamien käyttö- ja käsittelyohjeiden mukaan. Pysyvän plasma-käsittelyn takia, kerrostumia ei muodostu linsseihin yhtä helposti ja silmät pysyvät terveempinä.

Air Optix Aqua Multifocal

3/laatikko

Synsam myy tämän linssin tavaramerkillä EyeQ Multifocal

40,90 €

Oikea
Vasen

Air Optix Aqua Multifocal

3/laatikko

Synsam myy tämän linssin tavaramerkillä EyeQ Multifocal

40,90 €

Tuote on tilapäisesti loppu ja tulee olemaan saatavilla lähiaikoina.

Käytä tätä ominaisuutta laitteesi oletusselaimella.

1. Paina "●●●" kulmassa

2. Valitse käyttää oletusselainta

Anna selaimen käyttää kameraa jatkaaksesi.

Oho! Vaikuttaa siltä, että on tapahtunut virhe.