Ostoskori on tyhjä!
Kuukausilinssit

Air Optix Aqua Multifocal

3/laatikko

Tämän piilolinssin valmistus on lopetettu. Se on korvattu uudella versiolla jonka nimi on EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3, lue lisää alta.

Kappalehinta

40,90 €per pakkaus


Tuote on tilapäisesti loppu varastosta ja tulee saataville pian.

Nopea toimitus

Ilmainen palautus

Aina 30 päivän peruuttamisoikeus

Huoletonta: Asiantuntijamme liikkeissä ja asiakaspalvelussa ovat aina käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää

Tämän piilolinssin valmistus on lopetettu. Se on korvattu uudella versiolla jonka nimi on EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3. Tällä uudella linssillä on sama muotoilu ja istuvuus silmiin (voit käyttää samoja parametreja kuin ennen), mutta se on valmistettu uudesta modernista materiaalista, joka säilyttää kosteuden paremmin, ja jolla on ainutlaatuinen pinnoite suoja. Se on myös hieman halvempi kuin valikoimistamme poistuva piilolinssi.

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme customerservice@synsam.com tai ota yhteyttä lähimpään Synsam liikkeeseesi: Löydä myymälä  

Linsseissä on Aqua Moisture Systeemi, joka päästää lävitseen jopa kuusi kertaa enemmän happea, kuin mitä tavalliset piilolinssit tekevät. Tämä auttaa silmiä pysymään kirkkaina ja valkoisina. Linssit antavat miellyttävän tunteen koko päivän aikana ja niitä voi myös käyttää kuivissa ympäristöissä.

Air Optix Aqua-linssit ovat ajateltu päivittäiseen käyttöön, mutta niitä voi käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 6 vuorokautta optikon antamien käyttö- ja käsittelyohjeiden mukaan. Pysyvän plasma-käsittelyn takia, kerrostumia ei muodostu linsseihin yhtä helposti ja silmät pysyvät terveempinä.