Me huolehdimme sinusta ja silmiesi terveydestä!

Vi tar hand om din ögonhälsa

Saamme tällä hetkellä paljon kysymyksiä koskien silmäterveyttä ja koronavirusta. Me Synsamilla haluamme muistuttaa, että olemme täällä sinua varten – jos tarvitset meitä. Jos sinulla on ongelmia silmien terveyden, näkemisen tai silmälasien/piilolinssien kanssa, olet lämpimästi tervetullut lähimpään Synsam-liikkeeseen. Liikkeemme ovat auki sinua varten.

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai varata ajan verkossa.  

Haluamme tässä yhteydessä myös kertoa, että olemme tehostaneet hygieniakäytäntöjämme voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti. Kaikki liikkeissämme tutkimuksiin käytettävät laitteet, jotka ovat kosketuksissa asiakkaisiimme, desinfioidaan huolellisesti ja säännöllisesti – sekä ennen käyttöä että sen jälkeen.

Kaikki työntekijämme pesevät kätensä huolellisesti ja käyttävät desinfioivaa käsien puhdistusainetta ennen asiakkaan tapaamista. Työntekijämme eivät saa tulla töihin, jos he eivät tunne itseään terveeksi. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden asiakkaana pestä ja desinfioida kätesi vieraillessasi liikkeessämme.

Tiedoksesi myös optikkomme ohjeet alla siitä, miten varmistat hygieenisen piilolinssien ja silmälasien käytön.

Pidä hyvää huolta itsestäsi!

Lämpimin terveisin,
Synsam


 

Liikkeissämme noudatetaan aina hyvää hygieniaa

Panostamme hygieniaan erityisen paljon tällä hetkellä estääksemme koronaviruksen leviämisen. Lue lisää.


Hyvä käsihygienia tärkeää piilolinssien käsittelyssä

Voit huoletta jatkaa piilolinssien käyttöä, kun käsittelet linssejä optikoltasi saamien hygieniaohjeiden mukaisesti. Lue lisää.

Ohjeet hyvään silmälasihygieniaan

Jos käytät silmälaseja, tulet varmasti koskeneeksi kehyksiin useita kertoja päivässä. Lue, miten silmälasit kannattaa puhdistaa koronaviruksen tartuntariskin minimoimiseksi. Lue lisää.


KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA KORONAVIRUKSESTA

Onko koronavirus vaarallinen piilolinssejä käyttäville? Miten silmälasit kannattaa puhdistaa? Vastaamme muutamiin yleisimpiin kysymyksiin koskien koronavirusta (Covid-19) ja silmälaseja sekä piilolinssejä. Lue lisää.