Synsam on ryhtynyt useisiin toimenpiteisiin jotta sinä voisit tuntea olosi turvalliseksi liikkeessämme, huolimatta nykyisestä COVID-19 tilanteesta. Olemme entisestään tehostaneet hygieniakäytäntöjämme, mm. kaikki tutkimuksiin käytettävät laitteet desinfioidaan huolellisesti ja säännöllisesti ennen käyttöä että sen jälkeen. Silmälääkärimme, optikkomme ja muut ammattilaisemme huolehtivat hygieniasta terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti pyrimme rajoittamaan lähikontaktissa asiakkaaseen tehtävien tutkimustoimenpiteiden pituudeksi 15 min. Vältämme toistaiseksi piilolinssitutkimuksia uusille käyttäjille (pois lukien kaikista välttämättömimmät). Seuraamme koko ajan THL:n (Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos) suosituksia. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: 010 - 237 3996 / customerservice@synsam.com.

VARAA AIKA


Optikolle voit varata ajan alla olevasta valikosta.

Hinnasto

Optikon näöntutkimus                              35€   Ilmainen näöntarkastus 31.12.2020 asti.                                                                            (Huom. kampanjat eivät koske Ahvenanmaata)
Piilolinssikäyttäjän ensisovitus                  50€
Vuosittainen piilolinssitarkastus                30€
Silmälääkäripalveluiden toimistomaksu  22,60€
Kanta-maksu                                              2,10€
Tyyliasiantuntijan konsultaatio                   0€

 

Optikolle voit varata ajan valitsemalla ensin myymälä alla olevasta taulukosta. Tämän jälkeen pääset valitsemaan varauksen aiheen, sopivan päivän ja ajan. Klikkaa lopuksi "Varaa aika" ja täytä kaavake. Muista viimeistellä varaus painamalla lopuksi "Varaa aika".

HUOMIO! Terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti pyrimme rajoittamaan lähikontaktissa asiakkaaseen tehtävien tutkimustoimenpiteiden pituudeksi 15 min. 
Vältämme toistaiseksi piilolinssitutkimuksia uusille käyttäjille (pois lukien kaikista välttämättömimmät).

Ohjeet Silmälääkärin varaukseen löydät sivun lopusta. HUOMIO! Alla olevasta taulukosta ei voi varata aikaa silmälääkärille. 

 

Valitse myymälä

Valitse lähin myymälä

Tällä hetkellä Wickströms Optik Synsam ei ole netti-varausta. Ole hyvä ja ota yhteyttä myymälään puhelimitse tai sähköpostitse varataksesi ajan:

Puhelin: 018-19823
Sähköposti: wickstrom@synsam.fi

Ohjeita näöntarkastukseen tulijalle

Näöntarkastukseen tulee saapua ilman piilolinssejä. Henkilön, jolle on tehty silmäleikkaus tai jolla on todettu tai epäillään silmäsairautta tulee varata aika silmälääkärille. Huomaathan, että varatessasi ajan silmälääkärille varauksesi on sitova. Pidätämme oikeuden veloittaa saman päivän aikana tehtävistä silmälääkäriaikojen peruutuksista silmälääkäripalkkion. Alle 8-vuotiaiden näkö tutkitaan aina silmälääkärin toimesta.

 

Yhteistyö MehiläIsen kanssa ja Synsamin omat silmälääkärit

Tuotamme silmälääkäripalvelut yhteistyössä Mehiläisen kanssa. Suurimmassa osassa liikkeitämme on Mehiläisen tarjoama silmälääköripalvelu. 

Voit varata ajan Mehiläisen silmälääkäreille osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi tai suoraan myymälöistämme alla. Klikkaamalla liikkeen nimeä, siirryt suoraan Mehiläisen silmälääkäri ajanvaraukseen: 

HUOM! Älä varaa tavallista näöntutkimusta (Optikolle) alla olevien linkkien kautta. Varaukset koskevat ainoastaan Silmälääkäriaikoja. Varauksen peruuttaminen 24h ennen varattua aikaa on maksutonta, mutta tämän jälkeen se on maksullista. 

Espoo: Synsam Iso Omena, Espoo; Synsam Ainoa, Espoo

Helsinki: Synsam Optilook ITIS, Helsinki; Synsam Kamppi, Helsinki;

Tuusula: Hyrylän Optiikka Synsam;

Hyvinkää: Synsam Ajan Optiikka, Hyvinkää;

Hämeenlinna: Synsam Goodman, Hämeenlinna; Synsam Turenki

Jyväskylä: Optikulma Synsam, Jyväskylä

Kangasala: Kangasalan Optiikka Synsam, Kangasala;

Kirkkonummi: Synsam Silmänilo, Kirkkonummi;

Kouvola: Synsam Optiikka-Asema, Kouvola

Nummela: Optikko Nyman Synsam,Nummela;

Oulu:Synsam Optimus, Oulu;

Orivesi: Synsam Orivesi;

Pori: Synsam Pori Yrjönkatu; Synsam Pori Itäkeskus;

Rauma: Synsam Ylander, Rauma;

Tampere:Synsam Ratina, Tampere; Synsam Hämeenkatu, Tampere;

Turku: Synsam Hansa, Turku;  Synsam Mylly, Raisio;

Uusikaupunki: Näkökeskus Synsam, Uusikaupunki;

Vantaa: Synsam Dixi, Vantaa ;

Myös liikkeissämme joissa ei vielä ole Mehiläinen-yhteistyötä on silmälääkärin vastaanotto. Näihin liikkeisiin voit varata ajan silmälääkärille sivun ylälaidassa olevasta valikosta. 

HUOM! Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungin koululaisten ja neuvolaikäisten silmälääkäripotilaiden ajanvaraus ylälaidassa olevasta valikosta!