Vie näkösi uudelle tasolle, budjetista riippumatta


Tiesitkö, että lähes joka seitsemäs ruotsalainen käyttää silmälaseja tai piilolinssejä? Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä todennäköisemmin tarkka näkö edellyttää apuvälineitä. Näkö on monella tavalla tärkein aistimme, sillä yli 80 prosenttia aivojen rekisteröimistä ärsykkeistä tulee silmien kautta. Apuvälineiden valinta onkin ratkaisevaa sen kannalta, miten miellämme ympäröivän maailman. 

– Ero yksinkertaisimman silmälasilinssin sekä asiakkaan ja asiakkaan näössä olevien vikojen mukaan optimoidun linssin välillä on nykyään valtava, toteaa Håkan Broman, Synsamin kliinisten tuotteiden tuotepäällikkö Pohjoismaissa.

Silmälasien ensisijaisena tarkoituksena on korjata näössä olevia vikoja, mutta kahdet silmälasit, jotka suoriutuvat perustehtävästään yhtä hyvin, voivat olla aivan erilaisia näkökokemuksen ja silmien mukavuuden osalta. Nykyään on saatavana monia erilaisia pintakäsittelyjä, joiden ansiosta silmälasit ovat miellyttävämmät ja kevyemmät käyttää ja helpommat pitää puhtaana. Lisäksi ne ehkäisevät näön huonontumista.

Synsamin yhteistyökumppaneihin kuuluu Essilor, joka on maailman johtava* silmälasilinssien toimittaja. Essilor on työskennellyt hyvän näön puolesta ja suunnitellut ja valmistanut linssejä yli 170 vuotta. Tässä oppaassa kerrotaan Essilorin tuotteista ja juuri sinun silmillesi sopivista silmälaseista. 

*Euromonitorin Eyewear 2018 -tutkimuksen mukaan. Essilor International; Retail value sales at RSP.

Yksiteholinssit

 

Essilor Eyezen™

Essilor Eyezen™ kuuluu uuteen 20–45-vuotiaille tarkoitettuun yksiteholinssien sukupolveen. Silmät väsyvät viettäessämme yhä enemmän aikaa näytön ääressä. Silmät rasittuvat, sillä ne joutuvat tarkentamaan lähelle pitkiä aikoja. Tämän vuoksi Eyezen™-linssin alaosassa on pieni suurennus, joka keventää silmän rasitusta sekä ehkäisee silmien väsymistä, päänsärkyä ja muita vaivoja, joilla voi olla yhteys silmien ylirasittumiseen. 
 

Eye Protect System™

Tutkimusten mukaan digitaalisista laitteista tuleva siniviolettivalo saattaa olla haitallista silmän keltatäplälle. Linssiin integroitu Eye Protect System™ suojaa muun muassa näyttöjen ja LED-lamppujen siniviolettivalolta sekä auringon haitallisilta UV-säteiltä. 

Moniteholinssit

40-vuotiaana näkö alkaa kehittyä siten, että miellyttävintä on näön säilyttäminen mahdollisimman luonnonmukaisena.

 

Ihanteelliset moniteholinssit

Essilorin moniteholinssien valikoima tarjoaa laatua, mukavuutta ja kestävyyttä. Essilorin® Crizal®-pintakäsittely suojaa linssejä naarmuilta, lialta, vedeltä, heijastuksilta ja pölyltä sekä silmiä auringon haitallisilta UV-säteiltä. Valitessasi Ideal FIT -vaihtoehdon saat linssit, jotka on mukautettu yksilöllisesti silmiesi ominaisuuksien ja kehysten mukaan.  
 

Varilux®

Maailman paras moniteholinssi Euromonitorin Eyewear 2018 -tutkimuksen mukaan.

Varilux®Physio® 3.0 on yleislinssi, joka Wavefront Management Systemin (eli W.A.V.E. ™ 2.0:n) avulla korjaa linssin vääristymiä sekä parantaa kontrastia ja käyttäjän pimeänäköä. Binocular Booster™ -tekniikka helpottaa kahden silmän muodostaman näkövaikutelman yhdistämistä yhdeksi näkökokemukseksi ja laajentaa näin näkökenttää. 

Varilux®Physio® 3.0:ssa on myös Eye Protect System™, joka suojaa ultraviolettivalolta ja näytöistä tulevalta mahdollisesti haitalliselta sinivalolta. 

 

Varilux®Physio® 3.0 Fit™

Essilorin® Varilux®Physio® 3.0 Fit™ on sama moniteholinssi kuin Varilux®Physio® 3.0, mutta se on mukautettu yksilöllisesti silmien ja valittujen kehysten mukaan. Linssin ja silmien keskikohdan välinen etäisyys mitataan eyecode-menetelmällä. Henkilökohtaisten mittaustietojesi perusteella saat silmälasit, jotka tarjoavat entistä tarkemman ja vaivattomamman näkökokemuksen. 
 

Varilux®S™ Series 

Essilorin® Varilux®S™ Series on korkealaatuinen linssi presbyopiaan (ikänäköön). Se tarjoaa miellyttävän ja luonnonmukaisen näkökokemuksen. Nanoptix minimoi ”keinunnan” tunteen, jonka monet kokevat monitehosilmälaseilla. Lisäksi Synchroneyes® laajentaa näkökenttää. Varilux®S™ Series -tekniikassa on otettu huomioon myös käyttäjän hallitseva silmä, mikä parantaa visuaalista reaktioaikaa.
 

Varilux®X Series™

Suorituskyvyn uusi taso. Muista Varilux-linsseistä tuttujen innovaatioiden ja yksilöllisten mukautusten lisäksi Varilux®X Series™ on varustettu Xtend™-tekniikalla, joka terävöittää näköä käsivarren etäisyydellä ilman pään liikettä. Varilux® Xclusive™ -tekniikka sopeuttaa linssit yksilöllisesti käyttäjän käyttäytymismallin mukaan. Muiden Varilux®-linssien tavoin myös Varilux®X Series™ suojaa mahdollisesti haitalliselta siniviolettivalolta. 

Pintakäsittelyt sinun ja silmälasiesi suojaksi

 

Crizal®

Crizal® on yhteisnimitys viidelle eri pintakäsittelylle, jotka suojaavat silmälaseja heijastuksilta, naarmuilta, lialta, pölyltä, vedeltä ja UV-säteilyltä. Se tuottaa miellyttävän katselukokemuksen, helpottaa silmälasien päivittäistä hoitoa ja pidentää silmälasien käyttöikää, koska linssit eivät naarmuunnu niin helposti.  

Kirkas Essilor®-linssi antaa täydellisen suojan edestä tulevaa UV-säteilyä vastaan, kun taas Crizal® suojaa paremmin UV-säteiltä, jotka heijastuvat silmälasien takasivulta silmään. 

 

Crizal® Prevencia™

Crizalin etujen lisäksi Crizal® Prevencia™ suojaa näytöistä silmiin heijastuvalta mahdollisesti haitalliselta sinivalolta. Samalla se vähentää häikäisyä ja parantaa kontrastia.