Synsam Recycling Outlet Turku


Adress

Aurakatu 8
20100 Turku

Telefon: 010 237 2133
E-post: recyclingoutlet.turku@synsam.fi

Boka synundersökning

Öppet idag
Idag öppnar vi 10:00

Öppettider
Måndag
10:00-19:00
Tisdag
10:00-19:00
Onsdag
10:00-19:00
Torsdag
10:00-19:00
Fredag
10:00-19:00
Lördag
10:00-16:00
Söndag
Stängt

Optikkosi Turussa

Löydät meidät osoitteesta Aurakatu 8.   

Recycling Outleteista löydät valtavan valikoiman merkkikehyksiä edullisesti alkaen 10 € ja silmälasit alkaen 25 €. Voit valita noin 5000 merkkikehyksen joukosta silmälasit tai aurinkolasit, jotka sopivat juuri sinulle tai perheenjäsenillesi, ja samalla toimit myös ympäristön hyväksi. 

Meillä pääset juuri sinun tarpeitasi vastaavaan näöntarkastukseen. Laillistetut optikkomme tutkivat näkösi perusteellisesti ja huolehtivat siitä, että saat oikeanlaista apua riippumatta siitä, millaista näönkorjausta tarvitset – käytitpä sitten silmälaseja tai piilolinssejä. Voit kääntyä meidän puoleemme myös, jos olet muuten huolissasi silmiesi terveydestä.

Tarjoamme seuraavia optikon näöntarkastuksia Turussa: 

• näöntarkastus silmälaseja käyttäville
• näöntarkastus piilolinssejä käyttäville
• näöntarkastus ajokorttia varten
• lasten ja nuorten näöntarkastus
• piilolinssien sovitus, jos et ole aikaisemmin käyttänyt piilolinssejä

Varaa täältä aika optikon näöntarkastukseen

Tässä liikkeessä ei ole työnäkö-, työterveyshuoltolähete-, sopimusasiakas- eikä silmälääkäripalveluita. Sopimus- ja kampanja-alennukset eivät ole voimassa Recycling Outlet -myymälöissämme.

Osta silmälasit Turusta

Jos haluat ostaa edulliset silmälasit Turusta ja tarvitset apua kehysten valinnassa, niin asiantuntevat myyjämme auttavat sinua valitsemaan juuri sopivat silmälasit tai aurinkolasit, joissa viihdyt. Myymälästämme löydät valtavan valikoiman erilaisia kehyksiä: noin 5000! Ostamalla kehykset Recycling Outlet -myymälästä toimit samalla ympäristön hyväksi.

Turun myymälästä löydät silmälasien lisäksi myös aurinkolasit, piilolinssit, piilolinssinesteet, urheilulasit, silmälasikotelot ja monet muut lisävarusteet. Tervetuloa optikollesi Turkuun!

Sosiaalinen media

Seuraa kampanjoitamme, tyylipäiviämme ja muita uutisia Facebook-sivuiltamme ja kaikkien Suomen Synsam Recycling Outletien yhteiseltä Instagram-tililtä.