1. Tee Synsam Lifestyle™ -sopimus


  Valittavissasi on vähintään kolme tuotetta koko valikoimastamme. Kaikki tarpeellinen sisältyy kiinteään kuukausihintaan.

  Tutustu sopimukseen

 2. OTA 2, MAKSA 1!


  Toiset lasit (silmälasit tai aurinkolasit) voit hankkia vaikka kaverillesi.

  Näöntarkastus 0 euroa.

  Tarjoamme edullisemman parin veloituksetta. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Ei voimassa Ahvenanmaalla.

  Varaa näöntarkastus

 3. PIILOLINSSIT ALENNUKSESSA!


  Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin piilolinssitarjouksiin, eikä se koske Dailies Total 1- ja Air Optix -piilolinssejä, joista alennus on 10 prosenttia. Tarjous voimassa rajoitetun ajan!


  –35 %

  Tilaa netistä

  Hae myymälästä

   

 4. SYNSAM LIFESTYLE™ -PIILOLINSSISOPIMUKSEEN
  KUULUU KAIKKI!


  KUUKAUSIHINTA ALKAEN

  9,90 €

  Kertakäyttölinssit alkaen 22,50 €

  Lue lisää tästä

 5. Linssien 

  välillä on eroja


  Valitse silmälasit Essilor-linsseillä, jotka sopivat kaikkiin

  Lue lisää

 6. KEHYKSET JA LINSSIT PAKETTIHINTAAN


  alk. 40 €


  Lue lisää

Synsam jatkaa useita hygieniakäytäntöjään, jotta sinä voisit edelleen tuntea olosi turvalliseksi liikkeessämme, huolimatta COVID-19 tilanteesta. Kaikki tutkimuksiin käytettävät laitteet desinfioidaan huolellisesti ja säännöllisesti ennen käyttöä ja sen jälkeen. Silmälääkärimme, optikkomme ja muut ammattilaisemme huolehtivat hygieniasta terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti pyrimme rajoittamaan lähikontaktissa asiakkaaseen tehtävien tutkimustoimenpiteiden pituudeksi 15 min. Vältämme toistaiseksi piilolinssitutkimuksia uusille käyttäjille (pois lukien kaikista välttämättömimmät).Seuraamme koko ajan THL:n (Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos) suosituksia. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: 010 - 237 3996 / customerservice@synsam.com.

Synsam Group siirtää tuotantoa Aasiasta Pohjoismaihin!


Synsam Group siirtää tuotantoa Aasiasta Pohjoismaihin - Uusi tehdas luo Ruotsin Ockelbon kuntaan noin 150 työpaikkaa. Lue lisää asiasta lehdistötiedotteestamme.  

Lue lehdistötiedote tästä

Me huolehdimme sinusta ja silmiesi terveydestä!


Saamme tällä hetkellä paljon kysymyksiä koskien silmäterveyttä ja koronavirusta. Me Synsamilla haluamme muistuttaa, että olemme täällä sinua varten – jos tarvitset meitä. Jos sinulla on ongelmia silmien terveyden, näkemisen tai silmälasien/piilolinssien kanssa, olet lämpimästi tervetullut lähimpään Synsam-liikkeeseen. Liikkeemme ovat auki sinua varten.


 

Lue lisää täältä
 1. Uutuus! Hintatakuu Silmälaseille!

UUTUUS SYNSAMILTA! HINTATAKUU SILMÄLASEILLE!


Tarjoamme aina edulliset hinnat silmälaseille – nyt takuuvarmasti. Jos löydät samanlaiset silmälasit muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle hinnan erotuksen. 

Kutsumme tätä turvalliseksi kaupaksi!


 

Lue hintatakuun ehdot täältä

Synsamin Tyylipäivät


Synsamin tyylipäivillä tapaat muodin ja tyylin koulutettuja ammattilaisia, jotka tietävät, millaista on valita uusia silmälaseja ja kuinka tärkeää on saada siihen ammattimaista apua. He ovat meillä sinua varten.

Järjestämme tyylineuvontaa kaikissa liikkeissämme ympäri Suomen. Katso tyylipäiväkalenterista sinulle sopivin liike ja päivä.

Tyylipäiväkalenteriin
 1. Silmälasit Sinivalosuodattimella

Readers Blue Block


Suojaa silmiä näytöstä säteilevältä siniseltä valolta

Readers Blue Block -silmälasit on tarkoitettu käytettäväksi digitaalisia näyttöjä, kuten tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja selatessa, jotka heijastavat haitallista sinivaloa.    

Lue lisää ja osta täältä
Synsam & Mehiläinen yhteistyöhön

Synsam & Mehiläinen yhteistyöhön

 1. Circular Mallisto

Circular Collection – Kierrätysmateriaalista valmistetut kehykset


Circular Collection on ensimmäinen kierrätetyistä kehyksistä valmistettu silmälasimallistomme. Synsam Circular mahdollistaa, että voit jättää vanhat silmälasisi mihin tahansa myymäläämme. Kaikki silmälasit kierrätetään ja hyödynnetään Circular Collection -silmälasien valmistuksessa.

Lue lisää täältä
 1. Aurinkolasit 2020

Aurinkolasit 2020 – tutustu vuoden tyylikkäimpiin aurinkolaseihin


Rakastatko aurinkolaseja ja trendejä? Miltä kesä 2020 näyttää aurinkolasien osalta? Synsamin designguru  esittelee tämän vuoden aurinkolasitrendit ja valitsee omat suosikkinsa.

Lue lisää
 1. Egologiset Silmälasit

Ekologiset ja Ympäristöystävälliset Silmälasit


Kun valitset Synsamin ekologiset silmälasit, voit käyttää hyvännäköisiä ja taatusti tyylikkäitä silmälaseja hyvällä omallatunnolla. Mikset siis panostaisi Stella McCartneyn ekologisiin silmälaseihin tai Fellepinin Sea2See-malliston ympäristöystävällisiin kehyksiin, jotka on valmistettu kierrätysmuovista?

Lue lisää täältä

#samallaviivalla


 Ilmaiset urheilulasit näönkorjausta tarvitseville 5-12-vuotiaille lapsille!

Yhdessä Suomen Olympiakomitean, Helsingin Sanomien ja Essilorin kanssa Synsam haluaa olla mukana lisäämässä lasten ja nuorten motivaatiota aktiiviseen vapaa-aikaan. Huono näkö ei saa koskaan estää aktiivista elämää!

#samallaviivalla

Lue lisää täältä
 1. Readers Round Tortoise
 2. Readers Pantos Black
 3. Readers Rectangular Metal Blue
 4. Readers Round Red

Readers-lukulasit


READERS – ja olet hyvän näköinen myös lukiessasi!

Käytä tilaisuus hyväksesi: Osta 3, maksa 2

Valitse kolme mieleistäsi READERSia, yhdistele erilaisia malleja ja eri värejä. Yksi pari lepotuolisi viereen, yksi yöpöydälle, yksi mökille, tai minne vain missä niitä tarvitsetkaan.

Kaikki Readers-lasit