pyöräilylasit

Suojaavat lasit ovat tärkeät sinulle, joka nautit maantiepyöräilystä. Tuuli, auringonpaiste, pöly, hyttyset ja lentelevät kivet voivat nimittäin aiheuttaa ongelmia maanteillä viiletettäessä. Löydät valikoimastamme markkinoiden parhaita pyöräilylaseja Oakleylta, Blizilta, Rudy Projectilta, Rigelilta ja Sports Essentialilta niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Nämä asiat on hyvä pitää mielessä, kun ostaa pyöräilylaseja

Tule käymään myymälässämme ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat pyöräilylasit. Meillä on laaja valikoima pyöräilylaseja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Voit luonnollisesti hankkia meiltä pyöräilylasit myös omilla vahvuuksillasi. Olemme keränneet tähän muutamia asioita, jotka on hyvä muistaa, kun valitsee laseja ja linssejä pyöräilyä varten.

Pyöräilylasien tulee istua tiiviisti kasvoilla

Kun lähdet pyöräilemään, on tärkeää, että lasit istuvat tiiviisti kasvoillasi aerodynamiikan takia. Lasien on oltava myös tarpeeksi korkeat, ettei katse törmää kehykseen, kun ajoasennossa katsot yläviistoon.

Testaa fotokromaattisia eli itsestään tummuvia pyöräilylaseja

On näppärää, jos pyöräilylaseissa on kontrastia parantava tai kirkas fotokromaattinen linssi, joka tummuu auringon tullessa esille. Toinen hyvä vaihtoehto muuttuviin sää- ja valaistusolosuhteisiin pyöräillessä, ovat kehykset, joihin voi vaihtaa tarpeen mukaan eri väriset linssit.

On hyvin tärkeää, että linssit ovat särkymättömät, jotta ne kestävät muun muassa kiveniskuja. Optisesti kompensoidut linssit näyttävät kuvan vääristymättömänä koko linssien alueella, mikä puolestaan auttaa havaitsemaan ympäristösi, kuten esteet ja maaston epätasaisuudet oikein. Tämä lisää turvallisuutta pyöräillessäsi.

Kauko- ja lähinäkö maantiepyöräilyssä

Saatat olla myös siinä tilanteessa, että pyöräilylasiesi pitäisi auttaa sinua näkemään sekä lähelle että kauas. Näissä tapauksissa tulee miettiä, minkälaisilla etäisyyksille lasien pitää toimia, kun ajatellaan esimerkiksi pyörätietokonettasi tai GPS-laitettasi. Voit valita voimakkuudet tehtynä suoraan linssiin tai lisälinssinä adapteriin, joka kiinnitetään urheilulasien taakse. Voimme tehdä kaarevat urheilulasit eri taittovirheisiin sopiviksi, joko hajataiton korjauksella, suurilla voimakkuuksilla tai monitehoisena – juuri sinun näkötarpeidesi mukaan. Varaa täältä aika näöntarkastukseen ja kerromme sinulle lisää.