Synsam Lifestyle™-sopimus tarkemmin


Synsam Lifestyle™-sopimukseen kuuluu paljon enemmän kuin silmälasit. Se on kaiken kattava, huoleton palvelu joka tekee silmälasien käyttämisen sinulle helpoksi ja mukavaksi.

Me varmistamme että sinulla on aina sopivat, hyväkuntoiset silmälasit erilaisiin tilanteisiin ja tyyleihin.

Alkaen 14,90 EUR/kK

Valitse 3 tai useammat silmälasit
Voit valita vapaasti koko valikoimastamme; silmälasit, aurinkolasit, urheilulasit – vahvuuksilla tai ilman. Kuukausimaksu määräytyy valitsemasi kehyksen ja linssien mukaan.

Vaihda yhdet silmälasit joka vuosi
Mikäli haluat uudistaa tyyliäsi tai olet kenties aloittanut uuden urheiluharrastuksen, voit 12 kuukauden jälkeen vaihtaa yhden parin veloituksetta. Voit halutessasi palauttamisen sijaan lunastaa yhden parin itsellesi. Voit myös koska tahansa lisätä silmälaseja sopimukseesi.

Uudet linssit näön muuttuessa
Jos näkösi muuttuu sopimuskauden aikana, vaihdamme velotuksetta uudet linssit kaikkiin sopimuksesi silmälaseihin.

Vahinkojen varalta Sopimukseen sisältyy vakuutus
Synsam Sopimukseen sisältyy kaiken kattava vakuutus joka astuu voimaan sinä päivänä jona noudat silmälasisi. Voit olla varma että sinulla on aina käytössäsi ehjät silmälasit.

Kaikki näöntarkastukset sisältyvät
Kutsumme sinut kerran vuodessa näöntarkastukseen. Optikkomme tarkastavat näkösi ja varmistavat että sinulla on aina käytössäsi oikeanlaiset silmälasit.

Sopimus alkaa 24 kuukaudella ja sitä jatketaan 12 kuukautta jokaisen vuosittaisen vaihdon yhteydessä.

Täältä voit lukea täydelliset sopimusehdot

Kaikki alkaa näöntarkastuksella

Sopimukseen sisältyvät kaikki näöntarkastukset. Tervetuloa lähimpään Synsam liikkeeseen keskustelemaan sopimuksesta, tarkastamaan näkösi ja valitsemaan tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat silmälasit.

Varaa aika