ALE

Tuoteseloste

Voimakkuus:
-10.00 - +6.00
Kaarevuus:
8.6
Halkaisija:
14.2
Add:
High, Low, Med
Käyttöaika:
Kuukausilinssit
Yötäpäivää-linssit:
Kyllä
Linssityyppi:
Monitehoiset
Tuotemerkki:
EyeQ
Valmistaja:
Alcon
Materiaali:
Lotrafilcon B
Nestepitoisuus:
33%
Käsittelyvärjätty:
Kyllä

Kuvaus

Tämän piilolinssin valmistus on lopetettu. Se on korvattu uudella versiolla jonka nimi on EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3, lue lisää alta.

Tämän piilolinssin valmistus on lopetettu. Se on korvattu uudella versiolla jonka nimi on EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3. Tällä uudella linssillä on sama muotoilu ja istuvuus silmiin (voit käyttää samoja parametreja kuin ennen), mutta se on valmistettu uudesta modernista materiaalista, joka säilyttää kosteuden paremmin, ja jolla on ainutlaatuinen pinnoite suoja. Se on myös hieman halvempi kuin valikoimistamme poistuva piilolinssi.

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme customerservice@synsam.com tai ota yhteyttä lähimpään Synsam liikkeeseesi: Löydä myymälä  

Linsseissä on Aqua Moisture Systeemi, joka päästää lävitseen jopa kuusi kertaa enemmän happea kuin mitä tavalliset piilolinssit tekevät. Tämä auttaa silmiä pysymään kirkkaina ja valkoisina. Linssit antavat miellyttävän tunteen koko päivän aikana ja sopivat hyvin myös kuiviin ympäristöihin.

EyeQ Multifocal-linssit ovat ajateltu päivittäiseen käyttöön, mutta niitä voi käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 6 vuorokautta optikon antamien käyttö- ja käsittelyohjeiden mukaan. Pysyvän plasma-käsittelyn takia, kerrostumia ei muodostu yhtä helposti linsseihin ja silmät pysyvät terveempinä.

ALE

EyeQ Multifocal

3/laatikko

Sopimushinta per rasia:
32,85 €
Kuukausihinta molemmille silmille: 21,90 €
Kappalehinta per rasia: 36 € 40,90 €
Tuote on tilapäisesti loppu ja tulee olemaan saatavilla lähiaikoina.

Käytä tätä ominaisuutta laitteesi oletusselaimella.

1. Paina "●●●" kulmassa

2. Valitse käyttää oletusselainta

Anna selaimen käyttää kameraa jatkaaksesi.

Oho! Vaikuttaa siltä, että on tapahtunut virhe.